Hyvinvointimatkailu

Tuotan hyvinvointipalveluita alueellamme vieraileville matkailijoille niin kotimaasta kuin ulkomailtakin sekä myös paikallisille merilappilaisille, ketkä haluavat nauttia hetkestä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin äärellä. 
Meri-Lapin alueen luonto tarjoaa uskomattoman monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntää ympäröivää hiljaisuutta, hengittää puhdasta ilmaa ja nauttia luonnon monimuotoisuudesta jokaisena vuodenaikana. 
Tule matkalle mukaan nauttimaan ja kokemaan hyvinvointielämyksiä kanssani!

Palvelut

HENGITÄ TÄMÄ HETKI

Ohjattu tuokio, joka keskittyy luonnolliseen hengitykseen, hengityksen virtaan kehossa, hengityksen hyvinvointia lisääviin vaikutuksiin sekä läsnäoloon omassa kehossa. 

Tuokio voidaan toteuttaa missä tahansa ympäristössä esimerkiksi kesäisessä metsässä, talvisella jäällä, meren rannalla, kodassa loimuavan tulen äärellä tai sisätiloissa. 

Max. 10hlö/ryhmä. Tuokion kesto 60min. 

NIIN METSÄ VASTAA

Ohjattu hyvinvointielämys, "metsäkylpy". Kävelemistä luonnossa, äänien ja tuoksujen havainnointia, hiljaisuuden ihmettelyä. Tuokion aikana tehdään kehotietoisuus- ja rentoutusharjoitteita. 

Elämyksen voi toteuttaa meidän jokaisen ainutlaatuisen vaihtuvan vuodenajan puitteissa. 

Max. 10hlö/ryhmä. Tuokion kesto 60min. 

VAIN TAIVAS KATTONASI

Keinumista riippumatossa metsän ympäröimänä. Sisältää rentoutumishetken lisäksi ohjattuja hengitys- ja rentoutusharjoitteita. 

Riippukeinurentous  antaa aistikokemuksia ja leikkisyyttä. Keinuva liike rentouttaa ja rauhoittaa, keinu antaa keholle rajat ja turvallisuuden tunnetta.


Max. 10hlö/ryhmä. Tuokion kesto 60min.