Kuka on Wellamon taustalla?

FANNI VILMI

Heippa! Ihana, että tulit vierailulle kurkistamaan, kuka Wellamon taustalla häärii. 

Vaikka Wellamo sai alkunsa usean eri elämän sattumuksen summana, oli kuitenkin juuri näin tarkoitettu. Wellamo syntyi palavasta halusta auttaa muita kohti omannäköistä, hyvinvoivaa elämää, ja jakaa omaa osaamistani ja kokemustani levon ja palautumisen merkityksestä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Liki kymmenen vuotta fysioterapeuttina työskennellessäni olen saanut tietotaitoa ja kokemusta eri asiakasryhmien parissa työskentelystä ja ehtinyt kouluttautua laajasti.  Kokonaisvaltaisen rentoutusohjaajan opinnot ovat antaneet minulle uudenlaista näkökulmaa ja työkaluja lähestyä kehon ja mielen kuormittuneisuutta. Uusimpana tulokkaana äänimaljahoidot ovat vieneet minut mennessään, äänimaljat ovat lempeä keino saatella keho ja mieli kohti rentoutumisen tilaa. 

Olen löytänyt oman polkuni ja toivon, että joskus polkumme kohtaavat ja saan olla osa sinun matkaasi kohti kehosi hyvinvointia. Toivon, että saan lisätä arkeesi lisää tietoisuutta palautumisesta, rentoutumisesta ja kehotietoisuudesta. Työni ehdottomasti paras puoli on erilaisten ihmisten kohtaaminen, se on asia mistä nautin ja mikä on juurruttanut minut työhöni ihmisten hyvinvoinnin parissa. 

Kohtaan sinut kokonaisvaltaisesti, toiveitasi ja tavoitteitasi kuunnellen.

Toivon, että lähdet mukaani matkalle kohti parempaa hyvinvointia. 

Lämmöllä, Fanni

"On hyvä olla olemassa määränpää, jota kohti kuljemme, mutta loppujen lopuksi vain matkalla on merkitystä." - Ursula K. Le Quin